Kind Optical Palvelut

Palvelut

Meiltä löydät optikkopalvelut, kun tarvitset näöntutkimuksen silmälaseja tai piilolinssejä varten. Autamme sinua myös sopivien kehysten valinnassa tai kun silmälasisi kaipaavat korjausta.
KehyssovitusNäöntutkimusPiilolinssitHuolto

Kehyssovitus

Varaa aika

Kehyssovitus liikkeessä

Kehyssovituksessa autamme sinua löytämään valikoimastamme kehykset, jotka parhaiten täydentävät tyyliäsi ja persoonaasi. Varaamalla ajan kehyssovitukseen voit varmistaa kiireettömän ja yksilöllisen palvelun.

Kehyssovitukseen varataan 60 minuutin aika.

Virtuaalinen kehyssovitus

Virtuaalinen kehyssovitus on uusi palvelumalli, joka on luotu nykypäivän tarpeisiin. Kehyskonsultaatio videopuhelun välityksellä sopii erityisen hyvin tilanteisiin, kun haluat kartoittaa tarjolla olevia kehysvaihtoehtoja ennen liikkeessä asioimista tai keskustella kehyksistä ja linsseistä asiantuntijan kanssa ennen lasien hankintaa.

Virtuaalisen kehyssovituksen perusteella on mahdollista sopia myös kehysten kotisovituksesta.

Virtuaaliseen kehyssovitukseen varataan 45 minuutin aika.

Näöntutkimus

Varaa aika

Näöntutkimus

Toimivien silmälasien perusta on huolella tehty näöntutkimus. Näöntutkimuksessa kartoitetaan nykyinen näkötilanteesi, selvitetään ratkaisut mahdollisiin näköoireisiin ja määritetään uusien silmälasien voimakkuudet, joilla näkeminen on tarkkaa ja vaivatonta.

Näöntutkimuksessa varmistamme silmien taittovirheen ja näöntarkkuuden lisäksi silmien saumattoman yhteistoiminnan, mikä mahdollistaa mukavimman mahdollisen näkökokemuksen uusilla laseillasi. 

Näöntutkimuksen hinta on 30 euroa ja siihen varataan 30 minuutin aika.

Laaja näöntutkimus

Laaja näöntutkimus ei ole toistaiseksi varattavissa optikoiden toimialajärjestön antamien koronavirukseen liittyvien suositusten vuoksi.

Mikäli näköoireesi vaativat tarkempaa paneutumista tai haluat saada laajemman kuvan silmiesi terveydentilasta, on aiheellista varata laaja näöntutkimus. Laajaan näöntutkimukseen sisältyy silmänpaineen mittaus ja tutkimuksessa käytetään tarvittaessa mustuaista laajentavia silmätippoja.

Huomioithan, että optometristin tekemä laaja näöntutkimus ei vastaa silmätautien erikoislääkärin vastaanottokäyntiä.

Laajan näöntutkimuksen hinta on 60 euroa ja siihen varataan 60 minuutin aika.

Silmänpaineen mittaus

Silmänpaineen mittauksen hinta on 10 euroa ja siihen varataan 15 minuutin aika.

Piilolinssit

Varaa aika

Piilolinssitutkimukset

Piilolinssien ensisovitus ei ole toistaiseksi varattavissa optikoiden toimialajärjestön antamien koronavirukseen liittyvien suositusten vuoksi.

Piilolinssisovituksessa määritetään tarpeisiisi parhaiten soveltuvat piilolinssit ja varmistetaan silmien etuosan kunto. Piilolinssisovituksen hinta on 30 euroa ja siihen varataan 30 minuutin aika.

Piilolinssien ensisovitus varataan silloin, kun et ole käyttänyt piilolinssejä aikaisemmin. Linssien sovituksen lisäksi käymme läpi piilolinssien turvallisen käytön. Piilolinssien ensisovituksen hinta on 60 euroa ja siihen varataan 60 minuutin aika.

Piilolinssikontrollissa varmistetaan, ettei piilolinssien käytöstä ole aiheutunut silmille ongelmia. Piilolinssikontrollin hinta on 15 euroa ja siihen varataan 15 minuutin aika.

Silmälasien hionta & huolto

Varaa aika

Linssien reunahionta

Kaikkien silmälasilinssien reunahionta eli viimeistely kehykseen istuvaksi tehdään omassa pajassamme. Reunahionta liikkeessä mahdollistaa nopean ja ympäristöystävällisemmän toimituksen, kun kehyksiä ei tarvitse lähettää tehtaalle hiontaa varten. Esimerkiksi yksiteholinssit valmistuvat nopeimmillaan muutamassa päivässä. 

Vaihdamme mielellämme linssit myös vanhoihin kehyksiisi. Linssien vaihto onnistuu laadukkaisiin ja hyväkuntoisiin kehyksiin materiaalista riippumatta. Uusien linssien saavuttua varaamme ajan hiontaa varten, joten sinun ei tarvitse selviytyä pitkiä aikoja ilman silmälasejasi.

Huolto

Vääntyneet tai huonosti istuvat kehykset, puuttuvat nenätyynyt tai ruuvit, perusteellista puhdistusta kaipaavat lasit. Kun silmälasisi vaativat huoltoa tai korjausta, me autamme. 

Nenätyynyt alkaen 10 € / pari, ruuvit 5 € / kpl. Muut huolto- ja korjaustyöt hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Varaa aika

Varmistaaksemme rauhallisen ja yksilöllisen palvelukokemuksen jokaiselle asiakkaallemme, suosittelemme varaamaan ajan liikkeessä asiointiin. Varaa aika alta.