Wear the music. Vinylizen ainutlaatuiset silmälasikehykset valmistetaan käsityönä Budapestissa, Unkarissa käyttämällä kierrätettyjä vinyyliäänilevyjä ja luonnollista bioasetaattia. Kehysten rohkea muotoilu ja omaperäinen, katseen vangitseva ulkonäkö tekevät niistä tunnistettavia.
No items found.

Koska jokainen vinyylilevy on erilainen, myös jokainen Vinylize-kehys on erilainen. Kehysten yksilölliseen ulkonäköön vaikuttaa alkuperäisen äänilevyn raitojen pituus, urien syvyys sekä dynamiikan vaihtelut. Kehysten valmistuksessa käytettävä vinyyli on peräisin levykauppojen ylijäämävarastoista. Kierrätetty vinyyli yhdistetään laadukkaaseen, italialaiseen Mazzucchellin bioasetaattiin. Asetaatin ansiosta kehykset ovat erittäin tukevia sekä hyvin muokattavissa ja linssitettävissä silmälasi- tai aurinkolasilinsseillä.

No items found.

Suuri osa Vinylizen viehätystä on materiaalien ja kehysten yksilöllisyys. Koska vinyyli ja asetaatti ovat monimutkaisia materiaaleja, saattaa kehysten välillä olla pieniä eroavaisuuksia muodon ja ulkonäön osalta. Nämä yksilölliset piirteet kehysten välillä alleviivaavat Vinylizen ja materiaalien ainutlaatuisuutta, eikä niitä voida lukea vioiksi. 

Kaikki kehykset on valmistettu käsityönä Budapestissa jo vuodesta 2004. Yhden kehyksen valmistus vie aikaa kuusi viikkoa. Tyypillisesti yksittäisiä malleja valmistetaan vain noin 70 kappaletta, joten ostaessasi Vinylize-kehyksen, tiedät aina sen olevan rajoitettu painos.

Vinylize-kehykset löydät Tampereella vain meiltä.

www.vinylize.com

Vinylize Instagram