Feb31st on italialainen kehysvalmistaja, joka käyttää silmälasien pääraaka-aineena puuta. Yritys sai alkunsa perustajiensa tinkimättömästä visiosta. He halusivat valmistaa innovatiivisia ja uudenlaisia kehyksiä tehokkaasti, mutta perustuen ennen kaikkea ammattitaitoiseen käsityöläisyyteen ja korkeaan laatuun. Feb31st haluaa tarjota asiakkailleen täyden valinnanvapauden ja aidosti tilaustyönä valmistettuja tuotteita.
No items found.

Jokaisen kehyksen väritys ja ominaisuudet ovat täysin vapaasti valittavissa. Feb31st-kehykset suunnitellaan ja valmistetaan Bergamossa, Pohjois-Italiassa. Kehyksissä käytetään puun lisäksi materiaaleina myös titaania ja metallia. FEB 2.0 mallistossa kehykset on valmistettu kokonaisuudessaan puusta, lukuun ottamatta metallisia saranoita. FEB UP -mallistossa puisiin kehyksiin on yhdistetty kevyet titaaniset sangat. 

Feb31st kiinnittää paljon huomiota ympäristöystävällisyyteen. Kaikki kehykset valmistetaan tilauksesta, mikä tarkoittaa sitä, että ylimääräistä jätettä ei synny kehysten tuotannossa. Viime vuonna Feb31st valmisti rajoitetun erikoismalliston, jonka kehysten materiaali oli peräisin vuonna 2018 Italiassa suurta tuhoa aiheuttaneen Vaia-myrskyn kaatamista puista.

Feb31st kehykset löydät Suomessa vain meiltä!

www.feb31st.it

Feb31st Instagram


No items found.