Silhouette ja neubau kehysesittely 29.10.

Laaja Silhouette- ja neubau-kehysten valikoima nähtävillä Kind Opticalissa torstaina 29. lokakuuta. Varaa oma aikasi kehyssovitukseen tai poikkea käymään!

Silhouette Eyewear on itävaltalainen vuonna 1964 perustettu perheyritys, joka tunnetaan innovatiivisista silmälasikehyksistä ja korkeasta laadusta. Kaikki Silhouetten ja neubau-kehykset suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun yrityksen omalla tehtaalla Itävallan Linzissä.

Silhouetten kehysmallisto sisältää äärimmäisen kevyitä titaanista ja innovatiivisista muovimateriaaleista koostuvia kehyksiä. Silhouette tunnetaan erityisesti "hengettömistä" eli kehyksettömistä silmälasimalleistaan. Valikoimasta löytyy sekä kiinnostavia väriyhdistelmiä ja modernia muotoilua että perinteisempiä ja hillitympiä malleja. Silhouetten höyhenkevyiden kehysten käyttömukavuus ja yksilöllisyys on saanut aikaan sen, että käyttäjätutkimusten mukaan suurin osa Silhouetten käyttäjistä valitsee saman valmistajan kehyksen uudelleen.

neubaun kehyksissä yhdistyvät rento, mutta kiinnostavan avantgardistinen muotoilu sekä laadukkaat luonnolliset kehysmateriaalit. neubaun kehysten valmistuksessa käytetään täysin kasvipohjaista, risiinikasvien öljystä jalostettua polymeeriä. neubaun uusimmissa, 3D-tulostustekniikkaa hyödyntäen valmistetuissa kehyksissä materiaali on 100% luonnollista ja kasvipohjaista polymeeriä. Muovikehysten materiaali on 65% kasviöljystä peräisin.

Silhouetten ja neubaun kehysvalmistuksessa kiinnitetään valtavasti huomiota tuotannon ympäristöystävällisyyteen ja vastuullisuuteen. Linzin tehdasalue on energian puolesta omavarainen ja kehysten valmistuksessa käytettävä vesi puhdistetaan ja lasketaan takaisin järveen. Kehystuotannossa kaikki ylijäämämateriaali kerätään talteen ja hyödynnetään uudelleen, joten kehysten valmistuksessa syntyvä materiaalihävikki on lähes täysin olematonta.

Voit varata esittelypäivään henkilökohtaisen ajan kehyssovitukseen tai poiketa käymään. Noudatamme liikkeessämme tuoreimpia THL:n kasvomaskisuosituksia sekä tehostettua käsihygieniaa, jotta asiointi olisi turvallista.

VARAA AIKA

Silhouette Eyewear
neubau eyewear

Facebook-tapahtuma