Designtori joulu 11.-13.12.

Tulevana viikonloppuna 11.-13.12. järjestettävä Designtori joulutapahtuma kokoaa yhteen yli 60 tamperelaista kivijalkamyymälää ja verkkokauppaa. Myös Kind Optical on mukana tapahtumassa.

Designtori on DesignOnTampere ry:n järjestämä tapahtuma, johon osallistuu paikallisia muotoilualan yrittäjiä, designhenkisiä kivijalkaliikkeitä ja verkkokauppoja. Tämän vuoden joulutapahtuma on järjestyksessään 34. DesignOnTampereen järjestämä Designtori.

Palvelemme tapahtumaviikonloppuna 11.-13.12. seuraavin aukioloajoin:

  • perjantaina 11.12. klo 10-17
  • lauantaina 12.12. klo 11-15
  • sunnuntaina 13.12. klo 11-15

Designtori-viikonlopun kunniaksi kaikki valikoimamme kehykset -10%. Tarjous on voimassa perjantaista sunnuntaihin.

Lanseeraamme viikonloppuna myös uuden ja ainutlaatuisen See Me Again -malliston, joka koostuu laadukkaista ja hyväkuntoisista second hand- ja vintage-kehyksistä. See Me Again -malliston kehysten tuotto ohjataan Itämeren suojelutyöhön John Nurmisen säätiölle. Valitsemalla laadukkaan second hand -kehyksen voit siis säästää sekä luontoa että kukkaroasi. Lue lisää See Me Again -mallistosta täältä.

Designtori-viikonlopun aikana voit myös osallistua 100 €:n arvoisen lahjakortin arvontaan Instagramissa, Facebookissa ja liikkeessämme. Arvonta on voimassa perjantaista sunnuntaihin.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme paikan päälle. Noudatamme liikkeessämme viranomaisten suosituksia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja tarvittaessa rajoitamme myymälän asiakasmäärää, jotta asiointi olisi rauhallista. Voit varata myös yksityisen palveluajan täältä.

Voit tutustua tapahtumaan ja mukana oleviin suunnittelijoihin, kivijalkaliikkeisiin ja verkkokauppoihin täältä.