DesignOnTampere-kartta 2021

DesignOnTampere -kartan avulla löydät Tampereen kiinnostavimmat erikoisliikkeet, ruokapaikat ja galleriat. Vuoden 2021 kartta on julkaistu 12. helmikuuta. Myös Kind Optical on mukana tämän vuoden kartalla.
Lue juttu

Aurinkolasit ajan tasalle

Vuoden ensimmäiset aurinkolasiuutuudet ovat saapuneet liikkeeseen ja valikoimaa täydennetään kevään ja kesän mittaan. Tervetuloa valitsemaan itsellesi tyylikkäät ja vastuulliset aurinkolasit keväthangille ja tulevan kesän rientoihin! Kaikki aurinkolasit ovat saatavilla omilla voimakkuuksilla ja eri värisillä linsseillä.
Lue juttu

Linssien reunahionta

Kun uudet silmälasikehykset on valittu, näöntutkimus tehty ja sopiva linssiratkaisu päätetty, jäät odottelemaan kärsimättömänä, että pääset noutamaan uusia laseja. Tässä artikkelissa kerromme, miten uudet silmälasisi valmistuvat.
Lue juttu

Götti Dimension Next - lasten silmälasit

Götti on suunnitellut oman kehysmalliston seuraavalle sukupolvelle, lapsille. Dimension Next -malliston ajatuksena on tarjota lapsille vapaus valita mieluisat lasit laadukkaista vaihtoehdoista, jotta silmälasien käyttäminen olisi kivaa. Göttin laadukkaat lasten silmälasit vain Kind Opticalista.
Lue juttu

See Me Again - second hand -kehysmallisto

Halusimme tarjota asiakkaille mahdollisuuden hankkia silmälasit edullisesti, mutta laadusta ja ekologisuudesta tinkimättä, ja auttaa siinä samalla Itämerta. Siksi liikkeestämme löytyy nyt uusi second hand -silmälasimallistomme, See Me Again. Tässä blogitekstissä haluammekin avata hieman tarkemmin sitä, miksi haluamme myydä käytettyjä silmälasikehyksiä ja miksi lahjoitamme kehysten tuoton luonnonsuojelutyöhön.
Lue juttu

Designtori joulu 11.-13.12.

Tulevana viikonloppuna 11.-13.12. järjestettävä Designtori joulutapahtuma kokoaa yhteen yli 60 tamperelaista kivijalkamyymälää ja verkkokauppaa. Myös Kind Optical on mukana tapahtumassa.
Lue juttu

COVID-19

Liikkeessämme asiointi on turvallista COVID-19 tilanteesta huolimatta. Yhteinen turvallisuutemme on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi noudatamme liikkeessämme viranomaisten suosituksia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.
Lue juttu

Mitä vastuulliset silmälasikehykset maksavat?

Silmälasikehysten materiaaleissa, ominaisuuksissa ja valmistusmenetelmissä on paljon eroja, jotka vaikuttavat niiden hintaan. Tässä artikkelissa avaamme vastuullisesti valmistettujen kehysten hinnoittelua oman valikoimamme näkökulmasta.
Lue juttu

Silhouette ja neubau kehysesittely 29.10.

Laaja Silhouette- ja neubau-kehysten valikoima nähtävillä Kind Opticalissa torstaina 29. lokakuuta. Varaa oma aikasi kehyssovitukseen tai poikkea käymään!
Lue juttu

Kind Optical x We Jazz

Kind Opticalin valikoimasta löydät paitsi kiinnostavat ja laadukkaat silmälasit ja aurinkolasit, myös helsinkiläisen We Jazz Records -levy-yhtiön julkaisemat kiinnostavat ja laadukkaat jazzlevyt.
Lue juttu

Mikä ihmeen bioasetaatti?

Suuri osa valikoimamme kehyksistä on valmistettu bioasetaatista. Mutta mikä tekee bioasetaatista paremman ja ekologisemman vaihtoehdon tavallisempiin muovimateriaaleihin verrattuna?
Lue juttu

Kind Optical avajaiset 10.10.

Juhlimme avajaisia lauantaina 10. lokakuuta klo 11-16. Paikkoja avajaisiin on rajoitetusti.
Lue juttu